Montage & onderhoud

De afdeling montage & onderhoud zorgt ervoor dat u ook op locatie geholpen wordt, zo kunnen door MCS vervaardigde delen ook door ons gemonteerd worden. MCS Plaat- en Constructiewerk BV is sinds 1997 VCA** gecertificeerd zodat u er zeker van kunt zijn dat de werkzaamheden op een veilige wijze uitgevoerd worden. Indien gewenst kan er een VGM-plan, werkplan en eventueel een TRA worden opgesteld.

Maar ook tijdens geplande stops of crashstops zijn we u graag van dienst, mede door onze kennis en eigen werkplaatsen (constructie en verspaning) kunnen tijdens revisies problemen snel en adequaat worden opgelost. Onze ervaring ligt bij:

  • Kleppen/ klepinspecties, reparatie en/of nieuwbouw inclusief (de)montage
  • Transportsystemen
  • Diverse slijtdelen en slijtvaste materialen
  • Reparatie/modificatie van schachten, hoppers, luiken, stortgaten, schroeftransporteurs
  • Leidingdelen in zowel RVS, staal of speciaal staal
  • Wanddikte metingen kanalen en daaruit eventuele reparaties
  • Modificaties t.b.v. optimalisatie productieproces

 

Kortom alle mechanische onderdelen binnen installatie die onderhoudsafhankelijk zijn. Uiteraard verzorgen wij ook de inspectie en opleverdocumenten behorende bij de uit te voeren werkzaamheden. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken we alleen met vakmensen welke bij MCS in dienst zijn of indien er extra mankracht nodig is worden er mensen ingehuurd welke bij MCS bekend zijn, zo wordt u altijd met dezelfde kwaliteit geholpen.

Eventueel versleten of kapotte producten kunnen in onze werkplaatsen hersteld of nieuw gemaakt worden. De onderhoudswerkzaamheden kunnen in regie worden uitgevoerd of op aangenomen basis al naargelang wat de klant verlangd. Tevens kunnen onderhoudsmonteurs worden ingehuurd voor een korte of langere periode bijvoorbeeld ter ondersteuning van uw technische dienst. Al onze monteurs zijn in bezit van een VCA-certificaat en in de meeste gevallen hebben ze aanvullende certificaten.